18 Apr 2013

Ukulele soi!


Pieni punainen ukuleleni löytyi Tammisaaresta muutama vuosi sitten. Olen oppinut soittamaan sillä muutaman soinnun. Hommaan menee yleensä mulla niin, että ensin tulee innostus ja sitten lannistus. En jaksa keskittyä musiikin opiskeluun, kun elämässä tapahtuu paljon mielenkiintoisia juttuja. Tällä hetkellä pyrin keskittymään valokuvauksen mystiseen maailmaan. Asia kerrallaan, niin opin paremmin.

Ajattelin kuitenkin tallentaa tulevana lauantaina 20.4 digiboksiin Teeman ohjelman: Ukulele!

Esittelyteksti YLE:n sivuilta: Ukulele on pieni soitin, joka tekee suurta comebackia maailmalla. Ukulele-illassa nähdään soittimen jännittävää historiaa ja uutta tulemista käsittelevä dokumentti, tapaillaan Ohukaisen ja Paksukaisen kanssa Honolulu Babya ja hullaannutaan lopuksi huikean The Ukulele Orchestra of Great Britainin konsertissa. Anarkiaa ukulelessa!


Kuulostaa inspiroivalta ohjelmistolta. Ehkäpä tulevalla Amsterdamin reissulla tulee piipahdettua Uke Boutique:ssa kuvailemassa soittimia.Viime keväänä pääsin kurkkimaan kaupan sisään vain ikkunoista, kun en ollut tutustunut aukioloaikoihin ajoissa.Ihanaa loppuviikkoa toivottaa onnellinen lomalainen :)2 comments:

  1. Hyvää viikonloppua soittaja!.) kauniin värinen soitin

    ReplyDelete