14 Apr 2013

Kuvaustunnelmia


Koulun valokuvanäyttelyn avajaiset lähestyvät ja jännitys tiivistyy. Koskaan aiemmin en ole kehystänyt kuviani suurelle joukolle nähtäväksi.  Mahanpohjassa lentelee jo perhosia.

En vielä viime syksynä koulun alkaessa osannut ajatella mikä on mun näköinen kuvastyyli. En ollut osannut edes ajatella koko asiaa tarkemmin, sillä en ymmärtänyt valaisusta niin paljon kuin tänä päivänä. Nyt "kädenjälki kuvissa" (niissä jotka olen etukäteen suunnitellut) alkaa pikkuhiljaa näkymään ja olen siitä kovin iloinen. Kameran tekniikan kanssa pulaaminen, valaistukset ja lavastukset vievät vielä toki aikaa. Mutta hidasteet eivät ole onneksi esteitä, vaikka kaikki ei mene aina kuvatessa niinkuin elokuvissa. Lopputulokset ovat ihan riittävän hyviä. Rutiini tulee sitten ajan kanssa.

Olen onnekas, sillä lähipiirissäni on upeita kuvauksellisia naisia, jotka ovat mielellään lähteneet projekteihini malliksi. Viime lauantaina tein yhteistyötä ihanan naisen kanssa, joka on kuvaus-stylistinä ihan huippu ja mallina upea, ammattimainen. Hän osaa mukautua monenmoiseen rooliin ja osaa ohjata itsensä asentoihin automaattisesti. Kiitos tätäkin kautta hänelle sinne ruudun toiselle puolelle.

Syyläri Sylvi


Roju enkeli

Otokset yllä ovat kuvauksista kännykameralla napattuja. Varsinaiset näyttelyvalokuvat odottavat vielä muistitikulla tulostamisvuoroaan ja näyttelyn avajaispäivää.

Sitä ennen on pienen tauon paikka. Ei kuvaamisesta, mutta työmaalta ja tietokoneesta.

Hyvää viikkoa siulle ja kiva, kun kävit kylässä :)

6 comments:

 1. Jännää : ) Hienolta näyttää nuo kännykkäkuvatkin,
  joten varmasti tulee hieno näyttely!
  Tsemppiä valmisteluun ja kivoja avajaisia : )

  ReplyDelete
 2. hienoja kuvia. niin rock! tsemiä ja hyvää lomaa!

  t. Sari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, huomenna nokka on kohden etelää :) pääsee kuvailemaan vanhaa kaupunkia. Hyvää lomaa sinnekkin

   Delete
 3. ei malttais odottaa näyttelyn aukeamista!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)
   Näyttely on ajalla 9-19.5.13 kun saan näyttelyjulisteen jpg:nä niin laitan sen näytille tänne blogiinkin

   Delete