10 Apr 2013

Inspiration till dit hem!




Ostan nykyään harvoin lehtiä kotiin, koska en ehdi niitä lukemaan. Eilen tapahtui kuitenkin poikkeus, kun silmiin osui rautatieasemalla Retro-lehti, joka on osa ruotsalaista Hus & Hem -lehtiperhettä. Värikäs ulkoasu ja mielenkiintoinen sisältö houkutti sen hankkimaan.

Työmatka hujahti tavallista nopeammin lehden parissa ja tänään on tehnyt mieli puhua ruotsia koko päivän. Hassua, miten lukemisen välityksellä päähän jää tuollainen tarve. No, ei se ole paha ongelma ollenkaan. Harmi vaan, ettei sanavarasto tällä hetkellä riitä kovin pitkälle keskusteluihin saakka. Ruotsin kielen lukemisen ja kuullun ymmärtäminen sujuu paremmin.

Herkullisen värikkäitä juttuja ja parhaita osoitteita retro- sekä vintagetavaroiden liikkeisiin löytyi tästä irtonumerosta. Pistän sen jemmaan. Eihän sitä koskaan tiedä milloin tulee suunnattua ruotsiin autolomalle.


Hoppas ni alla har en bra vecka!

4 comments:

  1. Lämmöllä suosittelen autolomaa Ruotsissa, viime kesästä jäi niin hyvät fibat että taidetaan ottaa itsekin uusiksi ja sitten ehkä kyselen noita osoitteita tarkemmin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuullostaa hyvälle. Oon ruotsinmaalla singahdellut paikasta toiseen autolla. Kohteesta kohteeseen pikavauhtia. Kauheesti ei ole kerennyt ihastelemaan nähtävyyksiä. Lehti on jemmassa, saa lainata tarvittaessa.

      Delete