30 Dec 2012

Päivityksiä 2012




Vuosi 2012 alkaa olla pulkassa. Kiitos tästä vuodesta kaikille täällä blogissani vierailijoille. Toivon tulevasta vuodesta Sinulle antoisaa ja oman näköistä elämää sekä iloisia hetkiä unohtamatta terveenä pysymistä.

Kiteytin oman vuoteni Facebook:in "My year in status" -sovelluksella. Ylhäällä näkyy lopputulos kuvana (sen saa klikkaamalla isommaksi, mikäli teksti ei näy kunnolla). Omat ajatukset kokoon kerättynä pistää hymyilyttämään. Tähänkin vuoteen on on mahtunut ylä- sekä alamäkiä ja paljon henkistä kasvua. Uusia  hyviä aluevaltauksia ja välillä oman pään hakkaamista seinään. Uudisraivaajan luonteen kanssa elonpolku ei aina ole se vaivattomin. Menen kohden uusia ryteikköjä sapeli tanassa. Se on se mun juttu. Innovoiminen, uuden luominen ja kehittäminen. Uusien asioiden kokeminen. Ilolla ja joskus myös ilon kautta.

En odota mitään erityistä ensi vuodeksi. Keskitän ajatukset ja teot asioihin sekä ihmisiin, jotka tuottavat ympärilleen hyvää energiaa. Tällöin elämä kulkee omalla painollaan eteenpäin ja käänteentekeviä polkuja tulee eteen, kun on aika vaihtaa suuntaa. Tällöinkin on itse tehtävä valinta. Mikä on suunta ja uusi määränpää? Mitä jätän taakseni. Kaikkea ei voi ja jaksaa kantaa rinkassa mukana.

Juuri nyt, suunta on hyvä ajatuksentasolla. Käytännön asioiden takkuaminen on vain hidaste. Olen opintiellä valokuvaamisen suhteen. Sen eteen on tehtävä töitä ja olen edelleen kiitollinen pääsystäni Hyvinkään Taidekouluun opiskelemaan valokuvausta. Opiskelukaverit ovat olleet ihania ja kannustavia. Tämän vuoden viimeisen postauksen voikin päättää tuohon kuvassa olevaan lauseeseen:

Rakkaus tekemiseen tulee sydämen pohjasta!

Sillä ohjenuoralla suuntaan ensi vuoteen. Hyvää alkavaa vuotta 2013!




6 comments: