9 Dec 2012

Kierrätys orkesteri

Kaiken kaupallisen jouluhässäkän keskellä tämä videonpätkä pysäyttää. Lasten soittamisen riemu välittyy sydämeen saakka. Miten pienestä ihminen tuleekaan onnelliseksi :) kun kaikkea ei ole saatavilla. Tuon videoklipin pidän mielessä, kun seuraavan kerran tulee "Mä haluun" -olotila. Pysähdyn hetkeksi ja mietin mistä tarve kumpuaa. Hyvää mieltä ja leppoisia joulukuun päiviä!

5 comments:

  1. Ei taida tämä video näkyä mobiililaitteilla. Ipadin kautta tekstin yläpuolella on vain tyhjää. Pöh. Tietokoneella se toimii.

    ReplyDelete
  2. nykyajan länsimaiset kakarat mitään arvosta...kaikki on saatava, jos ei saa , niin huutavat suut punaisena;) näin se on. On paljon joilla ei ole mitään. jo pelkkä kynäkin on suuri lahja. tiedän joka joulu minne menee lahjarahat;) maanantaita sinne lumen keskelle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos samoin sinne lämpöön hyvää viikkoa. Hyväntekeväisyyskohteet on hyvä juttu. Muulloinkin kun jouluna. :) Itse laitan joulukorttirahat usein keräyksiin.

      Delete
  3. mä haikailen vuosi vuodelta enemmän aineettoman joulun, ja ylipäänsä juhlinnan perään, mutta aika toivottomalta homma vielä näyttää, kun koti täyttyy edelleen vauhdilla pinkillä muovilla ja muulla kammottavalla krääsällä :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama juttu :) muutamana vuonna olen jo luopunut parvekkeen sähköisistä jouluvaloista, polttelen lyhdyissä kynttilöitä. Pikkuhiljaa uusiin muutoksiin.

      Delete