20 Feb 2013

Uffaffaa on ilo auttaa!




Viime viikolla piipahdin töiden jälkeen muutamassa Helsingin ytimessä sijaitsevassa UFF-liikkeessä. En ollut pitkään aikaan vieraillut ko. ketjun putiikeissa. Ilahduin positiivisesti UFF:in uudistuneesta ilmeestä ja siitä miten tuotteet oli jaettu rekkeihin väreittäin ja jopa osastoittain. Sehän helpottaa suunnattomasti "ylläri löytöjen" hankintoja, kun suurinpiirtein tietää minnepäin hyllyjen välissä suuntaa. Useinkaanhan ei tiedä ennakkoon minkälainen ylläri odottaa noutajaansa, kun on kyse second hand-shoppailusta. Sehän se tälläisestä toiminnasta niin jännää tekeekin. Saalistus, löytämisen riemu ja usein myös tuotteen edullisuus.

Mulla oli tällä kertaa tähtäimessä hankkia uusiin Go Go-Bootseihin MOD-tyylinen laukku ja sellainen sitten löytyikin. Kiva mustavalkoruudullinen pieni olkalaukku tuleviin rientoihin ja miksei myös arkeen. Uusin second hand-laukkuni jäi vielä kaupan ikkunaan roikkumaan somistusnuken käteen. Näyteikkunasta ei saa suoraan tavaroita mukaan vaan on odoteltava kunnes ikkuna saa uuden ilmeen.

Ihan tyhjin käsin en kaupasta lähtenyt. Kuvassa oleva mekkonen (Petra Design, Sweden) sujahti kassiin. Ei ollut hinnalla pilattu. Maksoi 12 eur ja siitä summasta osa menee erilaisiin kehitysyhteistyöprojekteihin UFF:in toimesta.  

On ilo auttaa, ostamalla jotain persoonallista! Jäi hyvä mieli.

Hyvänmielen tuulta lähettelen myös sulle!

5 comments:

  1. hyvä löytö!!! löysin Fidalta viime kesänä ihan uudet farkut (laputkin oli vielä) 7 eurolla!!
    näitä kannattaa kiertää! voi tehdä löytöjä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin! Fidasta tuli mieleen, et mullahan on sellainenkin työmatkan varrella. Pitää ottaa laput pois silmiltä kun suunnistaa junalle ja piipahtaa sielläkin.

      Delete
  2. Pitänee poiketa taas sisään, ei oo tullut hetken käytyä = uusi ilme kokematta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä viikolla niissä on tasarahapäivät. Tein taas löydön kun kävin hakemassa valtaamana laukun :) sellainen ennen vanhaan ruudullinen "metsurintakki" löysi 7:llä eurolla uuden kodin. Kandee piipahtaa.

      Delete