6 May 2012

Ja näin heiluu kassi!

Ja kassi heiluu näin! TAAS! Uusi mulle vaan ei onneksi upouusi. Käytetty ihanuus.

My new bag is someone's old treasure. Unique and pinstriped.
And it smells like a car freshner. Love it.

Vierailin eilen Karkkilassa ystävieni luona ja piipahdimme muutamassa paikallisessa yrityksessä.
VeeVeeRetrosta tarttui matkaan tuo laukku ja omistaja Virpin ompelema mekko. Kaupanpäällisiksi sain ystävältäni Suskilta lahjaksi ihanat oranssit hiuskukkaset. Suurkiitos!

Ihanaa kun maailmasta löytyy vielä ahkeria pienyrittäjiä, jotka jaksavat päätyönsä ohessa puuhastella ja tehdä asioita joita rakastavat ja joista on myös iloa muille ihmisille. Iso peukku kaikille pienyrittäjille.

Veevee Retro on harrastepohjalta toimiva yritys. He myyvät pääasiassa omia tekeleitään kotoa käsin. Silloin tällöin myös joissain tapahtumissa ovat myymässä. Privaatisti heille voi laitella viestiä virpivuoristo@gmail.com. Osa tuotteista on myynnissä myös huutonetissä tunnuksella veevee72.

Tapasin reissullani toisenkin pienyrittäjän Sarin. Hänellä on viehttävä kahvila-konditoria-pitopalvelu Sarin Herkut Karkkilan keskustassa. Terveisiä vaan sinnekkin ja kiitos hyvästä Latte-kahvista.Päivän päätteeksi löysin lisää aarteita ystävien autotallista. Herranjee, meinas mennä pää pökkyrälle!!! Kaksi vanhaa Chevrolettiä, joita talon isäntä tuunailee. Suloinen pieni asuntovaunu sekä emännän  vuoden -52 Royal Enfield moottoripyörä. Onnellinen on se päivä kun se hörähtää käyntiin ja päästään yhdessä ajelulle.Sitä ennen on vielä monta ihanaa yhteistä hetkeä edessä. Kolmen viikon päästä  iloinen rakkauden juhla ja kuukauden päästä kesämatka sekä yhteislento Espanjaan. Tapasimme vuosi sitten kesäkuussa lentokentällä ensimmäisen kerran ja matkustimme silloinkin samaan kohteeseen.

Kippis lentokentällä alkaneelle ystävyydelle!

4 comments:

 1. kiva juttu taas. sinun pitäisi saada näitä paikallisten liikkeiden esittelyjä lehteen
  mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, jos aika riittäis kaikkeen niin lehtijuttujakin olisi mukava raapustaa. Yritän nyt hetken keskittyä valokuvaukseen ja saada sen haltuun kunnolla. Nää blogijutut menee tässä sivussa. Kivaa viikkoa sinnekkin :)

   Delete
 2. Nyt tietää mihin suunnata, jos sattuu suuntaamaan Karkkilaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) nää oli mullekkin uusia tuttavuuksia vaikka aikoinaan mökkireissuilla pyörittiin paljon Karkkilassa. Herranjee! Siitäkin on jo 13 vuotta. Mimmin iän verran.

   Delete