7 May 2012

Haavi aukiPienenä tyttönä kalastelin ja ravustin isäni kanssa kesälomilla. Talvisin osallistuttiin pilkkikisoihin. Haaveilen välillä kalastusretkestä ja varsinkin kalastus -seurasta. Sellaisesta kaiken kalastuksesta tietävästä oppaasta joka veisi järvelle ja opettaisi taas kalastuksen saloihin. Mukaan voisin ottaa kummipojan jonka kanssa jo käytiinkin kalaongella viime syksynä. Se oli kivaa yhdessä tekemistä. Vaikkakin joudun pyytelemään anteeksi kastemadoilta syötiksi joutumista ja kaloilta viimeistä kopauttamista. Toivon, että se on kivutonta. Pientä ristiriitaa tässä toiminnassa. Myönnän.

Fiilistelemään pääsen pian tämän tulevan  Haavi auki -ohjelman kautta. Trailereiden perusteella vaikuttaa hyvän tuulen meiningiltä. Siinä on mukana myös vanha työkaverini Jan, veikeä persoona. Mielenkiinnolla odotan avausjaksoa joka tulee pe 11.5 TV1:ltä.

Kuvaus Areenasta:

Haavi auki - A-luokan reissu.Neljä miestä, miehistönkuljetusvaunu ja kaksi viikkoa Lapin erämaassa. Aikaisempaa kokemusta juuri sopivasti, ei ainakaan yhtään liikaa. Mutta kuinka pitkälle kaupunkilaisen kalavainu riittää? Kysyvä ei ehkä kalapaikalta eksy, mutta nyt olisi tarkoitus pärjätä omin neuvoin. Ja tietenkin luonnon armoilla, eikä missään homeisessa motellissa. Kasassa on siis katastrofin ainekset. Matkan alkumetreillä miesten silmissä kiiluu harjusten ja taimenten kylkiviivat ja korvissa soi räikkäjarrun sorja surina. 8-osainen sarja alkaa Erätulilla 11.5.12. Neljä osaa keväällä, toiset neljä syksyllä.

Kireitä siimoja kaikille kalastajille!

PS. Pieni vinkki tosi kalastajille jotka mielivät seikkailemaan pidemmälle. Hairy Dog's Fishing Camp Australiassa vaikutti Lonely Planetin matkailuohjelman perusteella erinomaiselta matkailuelämykseltä.

Kaakaota ja kettukarkkeja kalastusreissulla. 

4 comments:

 1. toi sun pilkkikisailijamenneisyytesi ropisikin kaapista ihan täytenä yllätyksenä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, ylläri pylläri. Mulla on vieläkin pilkkivehkeet. Ei mikään joka talvinen harrastus mutta 2000-luvulla uusittu varustus . Iskän kairaa lainasin ja surviaisen toukkia säilyttelin duunin jääkaapissa. Arvaa tuliko sanomista.

   Delete
  2. no ei varmaan, eihän siellä yleensä juuri mistään tuu kuulemma...

   Delete