24 May 2012

Etanapostia maailmalta!


Postikortti kolahti luukusta! Etanapostia maailmalta! Mahtavuutta!

Ulkomaanmatkoilta enää harvemmin kukaan lähettelee perinteisiä matkailukortteja. Ne korvataan nykyään kuvallisilla tekstiviesteillä tai Facebook -päivityksillä. Kätevää ja helppoa. Itsekin toimin niin usein.

Täytyy kuitenkin myöntää, että kortti, joka tupsahti äskettäin postiluukkuun Malesiasta saakka oli ihana ylläri laskupostin välissä. Kiitokset piristyksestä menopaluumaailmalle -blogin kirjoittajalle, ystävälleni Sarille. On ollut kiva seurata eloasi vieraassa kulttuurissa ja samalla oppia itsekin uusia asioita.

Sähköinen maailma opettaa meille myös uusia mahdollisuuksia tehdä ihan itse kesäkortteja (ellei sitten innostu perinteisesti askartelemaan). Kamera vaan käteen kesälaitumilla ja sateisena päivänä koneen ääressä voi luoda oman korttimalliston. En ole vielä itse kokeillut ko. palvelua, mutta ajatus omasta korttikokoelmasta kiehtoo kovasti.



Yllä olevan postimerkin olen suunnitellut itselleni menneen juhlavuoden kunniaksi. Postin sivuilta saa merkit tilattua kätevästi.

Kaikkea kivaa tämä internetin ihmeellinen maailma tarjoaa. Välineet perinteisen etanapostikortin luomiseen. Uusi ja vanha (perinteinen) maailma yhdistyvät. Sille iso peukku!

Aurinkoista loppuviikkoa! Kiva kun kävit kylässä :)


3 comments:

  1. toi sun merkki ja kutsu ja juhlallisuudet olivat kyllä niin ihana paketti <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos, koko pakettiin kuului myös juhlijat. Kiitos ihana kun olit mukana juhlistamassa vanhenemistani <3

      Delete