13 Jun 2012

Kukkuluuruu!

Kukkuluuruu, mitä kuuluu?

Tänne kuuluu hyvää. Kesäloma vei mennessään meikäläisen ja muutaman muunkin suomalaisen Espanjan rannikolle Screamin' Rockabilly -festareille viikoksi. Ei ollut tarvetta eikä aikaakaan päivitellä elämää bittiavaruudessa. Pääkopalle tekee hyvää välillä vain kirjoitella rantahiekkaan viestejä pienien kivien avulla. Ihanan yksinkertaista ja rentouttavaa.



Matkalaukku odottaa vielä osittain purkamistaan. Paluun jälkeen elo on ollut muutaman päivän sinkoilemista paikasta toiseen. Kameran muistikortista löytyy noin 600 otosta, jotka odottavat koneelle lataamista.

Noista yllä olevista lauseista saisi hyvin kehiteltyä stressin. Olen kuitenkin päättänyt ottaa asian ja päivän kerrallaan. Kaikelle on aikansa ja tuntimäärä päivässä rajallinen. Joku viisas on sanonutkin ettei ne työt tekemällä lopu.

Ihanan loman jälkeen arkeen palautumisen teki helpommaksi karvaisten kavereiden näkeminen ja ihana ylläripaketti kortin kera Eloveenalta ja pikkuiselta Annilta.



Suloinen korutaiteilija on miettinyt "tädin" mekkojen värimaailmaa. Liikuttuneena ja onnellisena sujautin ranteeseen punaisen korun aamulla työpäivää piristämään. Huomenna on sitten ruskeiden sävyjen päivä. Anni, nämä värit ovat täydelliset mekkoihin. Kiitos ja halaus!


Kiitos ja kesähali myös sinulle, joka täällä piipahdit.

Ihania kesähetkiä sinne missä ikinä oletkin. Töissä, lomalla tai muuten vaan pihalla :)

3 comments:

  1. Voih ja nyyh, nyt pitää perehdyttää Annikin blogiisi! Tulee kyllä häkeltymään totaalisesti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annille myös oma blogi :) musta tulis heti fanittaja. Olis kiva seurata neidin käsityöpuuhasteluja ja nukkekotielämää sekä itse otettuja valokuvia.

      Delete
    2. hauska ajatus... pannaan harkintaan :)

      Delete