1 Sept 2012

Maa elää - Aitoja makuja


Auringon kanssa uuteen aamuun.
Huomenta!

Viikonloppuaamuissa on ihaninta kiireettömyys. Ei tarvitse rientää kello seitsemän aamujunaan ja juosta kaikenmaailman aikataulujen perässä koko päivää. Tänään heräsin auringon kanssa uuteen aamuun ja lähdin koirien kanssa kävelylle rantapuistoon. Siellä köpöteltiin sulassa sovussa Kanadanhanhien, sorsien ja muiden mulle tuntemattomien siivekkäiden kanssa (koirat ei onneksi välitä hätyytellä lintuja, metsästysvietti vähissä). Oltiin olevinamme Maa elää-tapahtuman etkoilla.

   
Puistolenkin jälkeen käytiin ihastelemassa tapahtuman antimia. Matkaan lähti punaposkisia Petteri -omppuja.


Ylläolevia kukkia käyn vielä tänään hankkimassa torilta. Koiran remmien kanssa tavaroiden kuljettaminen kävi monimutkaiseksi. Hyvä syy palata takaisin aamupäiväkaffelle. Kotipiipahduksen aikana tutkailen jokin aika sitten hankkimaani Aidon maun juurilla -kokkauskirjaa. Siitä löytyy monta hyvää perinteistä syyssadonkorjuuajan ruokaohjetta.




Kokkailu on kivaa kun siihen on aikaa ja energiaa. Arjen aikataulujen keskellä sortuu usein puolivalmisteisiin. Onneksi niilläkin pysyy hengissä. Tulevana viikkona oma oravanpyöräni seisoo paikoillaan. Oon onnellinen pätkälomalainen ja nautin syys-kesälomasta. Tiedossa on kokkailua, kirjojen lukua ja matka saarelle. Nyt päivän hommiin ja takaisin torille.

Voi hyvin, kiva kun kävit!

2 comments:

  1. "oma oravanpyöräni seisoo paikoillaan" - ihana termi ja varmasti muutenkin ihanaa! ihanaa matkaa Saarelle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo pyörässä on nyt jarrut päällä. Ihan vaan omat aikataulut tällä viikolla. Kiittis toivotuksista :) hyvältä tuntuu lomailu jo yhden päivän jälkeen.

      Delete