29 Aug 2012

Kuvakirjalainaamo


Bongasin tänään Facebookista Kaarlen Kuvakirjalainaamon fanisivut.

Anna hyvän taiteen kiertää.

Kuvaus
 
Suurimman osan ajasta mun valokuvakirjat seisoo koskemattomana hyllyssä. Ja koska saan kovasti fiiliksiä kun on joku kenen kanssa niitä fiilistellä, ajattelin laittaa pienen kirjahyllyni kaikkien saataville.

Toimi näin:

 Kommentoi haluamasi julkaisun kuvan kommentteihin "lainaan". Otan ensimmäisessä mahdollisessa välissä kirjan mukaan toimistolleni Albertinkatu 5:n, josta nouto sovittuna ajankohta...
na. Palautettuasi lainan minulle samaan paikkaan, merkitse kuvaan "palautettu". Näin jokaisen julkaisun alla on seurattavissa oleva lista, josta näkee onko kirja lainassa, ja jos on, niin kenellä. Yhdellä lainaajalla voi olla kerrallaan korkeintaan neljä kirjaa. Varataksesi julkaisun merkitse kuvaan "varaan".

Jos julkaisu hukkuu tai vaurioituu pahasti, lainaaja hankkii tilalle uuden. Jos julkaisulla keräilyarvoa, uusi julkaisu hankittava samasta painoksesta. Jos tämä ei ole syystä tai toisesta mahdollista, maksettava eBay / Amazon -mediaaniarvoa vastaava summa. Käytössä kulumisjälkiä luonnollisesti tulee, joten Amazon / eBay -arvoltaan alle 50€:n kirjoissa ei olla niin tarkkoja. Kehoitetaan kuitenkin varovaisuuteen kirjojen kanssa. Kirjan vaihto seuraavalle varaajalle aina minun kautta.

Kirjasto on ilmainen, mutta vaihtokirjojen ja tai -lahjojen antaminen sallittua ja suotavaa. Kirjasto on avoin kaikille valokuvakirjoista kiinnostuneille. Tuntemattomilta ensikertalaisilta otan pantin.
 

No comments:

Post a Comment