5 May 2013

SoMia Living mainontaaPaikallisesta lehdestä, Tuusulanjärven Viikkouutisista, löytyy tänä viikonloppuna kuvan mainos. Kolme kuvaa neljästä on mun kameran muistikortilta. Erityisen iloinen olen puuhevonen- ja kynttilänjalka-kuvista. Kuvasin ne luonnonvalossa, ikkunan vieressä, pilvisenä päivänä. Valo jakaantuu tasaisen kauniisti koko kuva-alalle. Niitä kuvia ei tarvinnut käsitellä ollenkaan.

Kauniita huiveja olisi voinut valaista salamalla. Tajusin sen vasta kun latasin kuvat koneelle (kameran ruudulta ei näe totuutta). No, eihän niitä asioita huomaa ja välttämättä osaa edes muut katsoa sillä silmällä. Itselle on vaan kehittynyt viime aikoina kovin kriittinen silmä valokuvien suhteen (varsinkin omien otosten). Kaikkea ei voi pelastaa edes kuvankäsittelyllä. Varsinkaan silloin, jos alkuperäistä kuvaa ei löydy RAW-tiedostona.

Kauniita tuotteita on ihanaa kuvailla ja Hyrylän putiikissa on kiva vierailla. Sieltä löytyy kevään juhlijoille myös lahjakortteja lahjaksi :)


2 comments:

  1. kuvassahan on huiveihin juuri sopivaa ja kuuluvaa pehmeää hämyisyyttä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) juu ei se ihan pieleen mennyt. Tekis mieli vaan aina kokeilla muitakin vaihtoehtoja. Hollannin reissulla opin,valokuvaajan opastuksessa, miten tälläisessä tilanteesta selvitään jatkossa :)

      Delete