20 Jan 2013

Unikuvia ja kuvausta

Mimmi staffi lomapäikkäreillä

Shhhh! Täällä nukutaan. Tai ainakin viime viikko meni uneliaissa merkeissä Lapin loman jälkeen. Lähipiirissä jyllännyt flunssapöpö kaatoi meikäläisen myös petiin katselemaan unikuvia ja viime päivät on ollut hiljaista kun huopatossutehtaassa. Ei sen puoleen, ääneni on tällä hetkellä kuin variksella. Ei sitä raakkumista jaksa kauaa kuunnella.

Paluu normiarkeen alkaa huomenna. Työpäivän jälkeen pääsen koulunpenkille ihastelemaan  opiskelukavereiden ottamia kuvia. Omat koulutehtäväotokset kävin eilen kuvaamassa opiskeluystäväni Anun kanssa Hämeenlinnassa. Meillä oli ilo käyttää Taidekasarmin valokuvausstudiota härpäkkeineen. Saimme tallennettua kunnon valaistuksessa tuotekuvia mm. Anun suunnittelemista Mikkeli -tarjottimista (kuva alla on Muutos Toiseen -liikkeen näyteikkunasta).


Kuva: Anu Leinonen

Studiosession jälkeen kävin ottamassa ihanan mallini kanssa vintage-henkisiä talviurheilukuvia Hämeenlinnan Olympiapuiston miljöössä.Toimeton viikko päättyi suht toimeliaisiin puuhiin, vaikka varoen on vielä edettävä uuteen viikkon.

Sydäntalven aika on tässä ja nyt. Nautitaan luonnon lumisesta kauneudesta sekä saapuvasta valosta, auringon energiasta.

Hyvää viikkoa ja reippaita ulkoiluhetkiä!

4 comments:

 1. Oi! Onpa ihania ja tunnelmallisia kuvia! Onneksi mallilla näyttää olleen kunnon villapaita päällä lauantain pakkasissa :)

  Jonna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Jonna :) ja juu "eläkeläisellä" on usein talven riennoissa villanuttu päällä.

   Delete
 2. Tulin kurkkaan tänne sun blogiin ja liityin lukijaksi myös : ) Kiva käydä katsomassa sun hienoja kuvia! Valokuvaus on aika ihanaa, eikö vaan : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) tänne tulee räspsästyä enimmäkseen kännykkäkuvia. Oon niin hetken lapsi, mutta jossain vaiheessa kunnostaudun ja teen ihan oman valokuvaus-sivuston. Mä käyn myös ihastelemassa sun blogin kuvia <3

   Delete