30 Dec 2014

Matkalaukkuelämää


Ajattelen nykyään elämää matkana en vain erillisinä lomamatkoina ja niiden odotteluina. Näin siksi, että elämäni on nyt jatkuvaa reissaamista kahden osoitteen välillä. Lähdön tunnelma on läsnä lähes viikoittain. Riemullisinta tunnetta koen matkalla perheeni luo ja haikeaa kaipuutta heidän luotaan lähtiessäni.

Silloin tällöin tietysti singahdamme yhdessä tai erikseen myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Matkakassini ovat aina jonkinlaisessa valmiustilassa lähtöön. Nokan suunta on milloin minnekkin. Mahtaako se olla sitä kuuluisaa wanderlust-viettiä, joka virtaa suonissani. Paikasta toiseen siirtyminen on musta kiehtovaa, varsinkin silloin kun matkaan kohti uutta tuntematonta.

Tällä hetkellä yksi matkalaukuistani lomailee  Kanarian saarilla. Olen siis puoliksi perillä siellä missä muut läheiset jo lomailevat. Edessä on uusia kokemuksia paikassa, joka ei ihan ensimmäisenä ole koskaan ollut toivekohde-listallani. Tärkeintä, ei kuitenkaan ole se minne menen vaan hyvä matkaseura. Hyvät kelitkään eivät haittaa menoa. Puerto Ricossa kuulemma paistaa aurinko takuuvarmasti.

Lähden matkaan avoimin mielin, kuin myös vuoteen 2015! Mutta ensin juhlistetaan ystävien kanssa kasarimeiningillä vuoden vaihtumista. Kippis! Hyvää matkaa myös Sinulle Uuteen Vuoteen!Happy New Year 2015!


No comments:

Post a Comment