22 May 2013

Tyttömäinen olo





Miss Pashley uusin ajokkini saapui eilen talliin Lilla-Gubbenin kaveriksi. Koristelin neidin pajukorin  Amsterdamista hankituilla kukkakoristeilla. Tuli niin tyttömäinen olo, kun eilen kurvailin ensimmäistä kertaa kauniissa kesäillassa . Hymy oli korvissa. Pitkäaikainen haaveeni mummopyörästä on toteutunut.

Kauniita kesäpäiviä ja fillari piknik -retkiä odotellessa on hyvä painaa sadepäivänä duunia.

Iloa arjen keskelle!

17 May 2013

Tunnelmasta toiseen

 

Vähän yli viikko sitten päättyi, juhlavasti, kahden lukukauden mittainen opiskelujakso Hyvinkään taidekoulun valokuvauslinjalla. Kippisteltiin kuoharilla valokuvanäyttelymme avajaisissa. Ihan mukavalta tuntui myös saada opiskeluista todistus käteen. Nyt on sitten aika alkaa toteuttamaan ja treenailemaan kaikkea mitä vuoden aikana on muistiin jäänyt.

Avajaisten jälkeisenä aamuna lentokoneen nokka oli kohden Amsterdamia.



Siihen reissuun palaan, kun saan kameran kuvat purettua koneelle. Hyviä hetkiä ja mieleenpainuvia kokemuksia jäi käteen.

Waterlooplein:in torilta löysin itselleni ja ystävälleni muistoksi kamera-korut yhteisistä opiskeluajoista.



Tunnelmasta toiseen, juhlaa, loman jälkeen paluu arkeen ja nyt kohden viikonloppua! Ei elämää tylsäksi voi kutsua. Kaikkee tapahtuu, kun pistää tapahtumaan.

Ihanaa viikkistä!


8 May 2013

Explore, experience & enjoy!



 I have now an opportunity to escape from everyday life. I will forget hectic schedules and switch off.

Explore, experience and enjoy the life wherever you are.

We'll meet again here  :)


5 May 2013

SoMia Living mainontaa



Paikallisesta lehdestä, Tuusulanjärven Viikkouutisista, löytyy tänä viikonloppuna kuvan mainos. Kolme kuvaa neljästä on mun kameran muistikortilta. Erityisen iloinen olen puuhevonen- ja kynttilänjalka-kuvista. Kuvasin ne luonnonvalossa, ikkunan vieressä, pilvisenä päivänä. Valo jakaantuu tasaisen kauniisti koko kuva-alalle. Niitä kuvia ei tarvinnut käsitellä ollenkaan.

Kauniita huiveja olisi voinut valaista salamalla. Tajusin sen vasta kun latasin kuvat koneelle (kameran ruudulta ei näe totuutta). No, eihän niitä asioita huomaa ja välttämättä osaa edes muut katsoa sillä silmällä. Itselle on vaan kehittynyt viime aikoina kovin kriittinen silmä valokuvien suhteen (varsinkin omien otosten). Kaikkea ei voi pelastaa edes kuvankäsittelyllä. Varsinkaan silloin, jos alkuperäistä kuvaa ei löydy RAW-tiedostona.

Kauniita tuotteita on ihanaa kuvailla ja Hyrylän putiikissa on kiva vierailla. Sieltä löytyy kevään juhlijoille myös lahjakortteja lahjaksi :)


3 May 2013

Happy Birthday Precious!

Mimmi's first summer -99

Mimmi, the precious one turns 14 today!

So happy that she is still doing well. Tonight we are going to celebrate her special day spending time on a football field as she enjoys ball games. Afterwards she is going to enjoy liver casserole cake with sausage candles. Yummy!

Happy Birthday Precious!



2 May 2013

Aloha, haere tatou e arearea?


 Cuatro semanas! And I will be again in Spain at the Screamin' Rockabilly festivals. It's my 5th year on the row there. What a great way to start a summer :) This year I'm planning to participate to a Tahitian and Hawaiian dance workshops with the Te Ori Tiare dancers. We will learn a fun and stylish hawaiian 50's choreographie. Workshops also include studies of tahitian Ote’a performance with drums.
 
I had a peek from the youtube of  a Tahitian dancing and it looks like fun! And the workshop is on my birthday. Double FUN! Can't wait.
 
 

Have a happy week (what's left of it). Below a photo I took at the Calella beach last year. For more Click!


Aloha, haere tatou e arearea? (would you like to dance with me)