27 Mar 2013

Weird antiques



Eriskummallisten ja ihastuttavien tavaroiden löytöpaikka Weird Antiques on saanut uuden kodin. Avajaiset ovat tulevana perjantaina. Tuolla pitää piipahtaa jossain vaiheessa kevättä ihmettelemässä. Suosittelen siullekkin retkikohteeksi.

Ps. He tarjoavat myös lavastus-ja sisustuspalvelua tarvitseville.

26 Mar 2013

Heippa talviaika!


Viime viikonloppuna toivotin kevään tervetulleeksi kotiin. Poistin ulko-ovesta talviajan koristeen, jääprinsessan.

Heippa talviaika, nähdään taas!

Ja tilalle astui keväthässäkkä. Kuvastanee "Villekullan" elämää. Koristus on lahja ja se tekee siitä rakkaan. Miusta se kuvaa hyvin reipasta elämää, rönsyilevyyttä ja toivoa (vihreä väri). Sitä on aina. Sanotaan, että niin kauan kun on toivoa, on elämää. Tulihan se aurinko taas takaisin matkoiltaan tänne pohjolaan. Mahtavaa!


Tervetuloa kesäaika!


Aurinkoisia kevätpäiviä!

18 Mar 2013

Irtiotto työpöydästä


Namaste!

Tässä tälläinen pieni vinkki, jolla pääsee hyvin hetkeksi irti omasta
työpöydästä ja kiireisestä olotilasta.

Laita luurit päähän (jos sellaiset työpaikalta löytyy) ja klikkaa alla olevaan Youtube-video pyörimään.

Sulje silmät ja kuuntele.



Hyvin toimii ainakin meikäläisellä tämä hiljentymiskeino arjessa.

Hetken aikaa pääsee omaan maailmaan ja mieli rentoutuu.

Kannattaa kokeilla ja lisää hyviä meditaatiovinkkejä löytyy varmasti tulevilta Zen-Expo -messuilta, mikäli sellaisia kaipaa elämään. Messut ovat Kaapelitehtaalla, Helsingissä 6.-7.4.2013 ja siellä on informaatiota tarjolla mm. seuraavista aihealueista: jooga, meditaatio, itämainen lääketiede,
itsehoito, kasvisruoka, ekologia. Kuullostaa ihan mun jutulta. Pitänee mennä tutustumaan paikan päälle.

Voi hyvin!

17 Mar 2013

Alakulttuuria ruudussa


TV:n katselu on meikäläisen elämässä ollut viimeisen vuoden aikana harvinaista herkkua. Melkein kaikki mua kiinnostavat ohjelmat menevät kovalevylle ja niitä sitten katson sieltä, kun ehdin. Yleensä sunnuntai aamuisin.

Viime päivien kanavamainos -puffeista olen bongannut pari uutta mielenkiintoiselta vaikuttavaa sarjaa. Toinen niistä on minidokkari -sarja: Kiehtova maailma: Amerikan valtatie 66. Se alkaa tiistaina 19.3.13 YLE TV 1:llä klo 19.

Tässä pieni esittelyteksti ohjelmasta YLE:n sivuilta: Skottinäyttelijä Billy Connelly ajaa dokumenttisarjassa Amerikan valtatie 66 (Billy Connolly: Route 66) historiallisen Route 66 -reitin jäljillä moottoripyörällä Chicagosta Kaliforniaan. Reitti liittyy olennaisesti amerikkalaiseen populaarikulttuuriin ja unelmaan, mutta mistä syystä, ja mikä innoitti Billyä lähtemään tälle matkalle?

Olen pariin otteeseen pörräillyt (autolla) vanhalla Route 66:llä amerikan matkoilla ja sinne sydän halajaa vielä uudestaan. Ehkäpä ensi kerralla jonkun pätkän 66:sta voisi kokea  harrikan sarvista kiinni pitäen. Tämä ohjelma on nähtävä ja imuroitava siitä mieleen hyvät matkohde vinkit.

Toinen alakulttuuri ohjelma on reality-sarja,  Tatuointistudio HelsINK, joka alkaa huhtikuussa kahdeksas päivä TV 5:lla. Mukana sarjjassa on viisi tatuoijaa, joiden arkipäivää seurataan Helsingin Katajanokan HelsINK-liikkeessä. Ainoana naistatuoijana mukana on Sini Tarkkinen, joka on mukana Pin Up-yrityksessä, joka tarjoaa mm. mallikurssi -palveluja. Yhdessä viikossa saa valmiudet toimia Pin Up -mallina ja matkaan saa vielä oman portfoliokansion kuvineen. Toki lyhyempiäkin stailauskursseja löytyy heidän valikoimista. Hieno idea vaikkapa polttari-jai synttärikekkereiden järkkääjille.

Inspiroivia ohjelmia tulossa, ainakin niille persoonille jotka tämän tyyppistä elämäntapaa ihannoivat tai sitä elävät.

Joku viisas ihminen on sanonut älä unelmoi elämääsi vaan elä unelmaasi. Se on sellainen ajatus, jonka mukaan on hyvä elää. Arkeakin.

She turned her can'ts into cans
And her dreams into plans.

Ei niiden unelmien tarvitse aina olla mitään megaisoja; tyyliin tahdon lottovoiton. Vaan pieniä asioita, jotka sitten laittaa toteutumaan. Yksi oma unelmani toteutuu toukokuussa Amsterdamin Salon Serpent -tatuointiliikkeessä. Ei mikään mahdoton juttu toteuttaa, kun on tehnyt asian mahdolliseksi omilla valinnoilla. Sitä unelmaa kohden, päivä kerrallaan.

Hienoa viikkoa kaikille täällä piipahtajille!







15 Mar 2013

Kinky Boots!



Tämän viikon olen kuunnellut töiden lomassa BBC radio 2:sta. Tykkään brittien iloisesta ulosannista ja tyylistä kohdella kanssaihmisiä. Hyvä mieli välittyy päiviin tuon radiokanavan kautta.

Muutama minuutti sitten enkuista iskeytyi radioaaltojen välityksellä tämä Kinky Boots -biisi tajuntaani:



Arvatkaas vaan tuliko siitä heti lempparibiisi. JOO! Nyt on toinenkin kenkäbiisi (These boots are made for walking:in lisäksi), joka saa hymyilemään.

Tässä mielentilassa on hyvä aloittaa viikonlopun vietto. Nokka on tänään kohden Hämeenlinnaa ja Hi-Fly Rangers bändin levynjulkkarikeikkaa.

Aurinkoista viikonloppua!

Ps. Jos 60-luku ja MOD-tyyli inspiroi. Käy kurkkaamassa Pinterest-kansiotani. Siellä on sitä ihka aitoa menneen ajan tunnelmaa.

3 Mar 2013

Pientä puffausta!


Ihania tuotteita on kiva kuvailla.Tässä muutamia otoksia, joita olen luonut Somia Living:in FB-sivuston markkinointikuviksi. Laitan ne tänne myös nähtäville (työnäytteinä), kun varsinainen valokuvaus-sivusto on vasta päänsisällä kehitteillä.

Inspiroivaa viikkoa toivotellen

Carita







 













2 Mar 2013

Ihana ajatus



Tästä ajatuksesta mie tykkään. Asenne on kohdillaan. Aamianen on päivän tärkeimpiä aterioita ja siitäkin voi tehdä jännittävän seikkailun. Löysin jokin aika sitten Brunssipartio-sivuston, josta löytyy hyviä vinkkejä ja suosituksia herkullisia aamuhetkiin.




Hyvää viikkistä!